'Ajax-beul Cucurella kan voor vijfentwintig miljoen naar Europese topclubs'

'Ajax-beul Cucurella kan voor vijfentwintig miljoen naar Europese topclubs'

Gepubliceerd: zaterdag 14 maart 2020 om 12:51za 14-03-2020 om 12:51

Laatste update: zaterdag 14 maart 2020 om 12:54za 14-03-2020 om 12:54

Marc Cucurella staat in de belangstelling van diverse topclubs in Europa. Op dit moment wordt hij door Barcelona verhuurd aan Getafe, dat de linkspoot voor zes miljoen kan overnemen van de Catalanen. Het is de verwachting dat Getafe Cucurella daarna direct doorverkoopt.

De middenvelder van Los Azulones, enkele weken geleden nog de beul van Ajax in de Europa League, kan door Getafe voor zes miljoen euro overgenomen worden van Barcelona. Dat weet El Mundo Deportivo te melden. De verwachting is dat de club uit Madrid deze transfersom wel op tafel gaat leggen, omdat het weet dat het Cucurella voor een veelvoud van dat bedrag kan gaan verkopen.

Zou zouden Chelsea, Napoli, Borussia Mönchengladbach en Bayer Leverkusen geïnteresseerd zijn in de diensten van de Spanjaard. Cucurella zou Getafe dan vijfentwintig miljoen euro opleveren, omdat dat de nieuwe afkoopclausule van de linkspoot zal worden. Hierdoor kan Getafe gegarandeerd miljoenen winst incasseren. Daarvan verdwijnt dan wel weer veertig procent in de zakken van Barcelona, dat een doorverkoopclausule in het akkoord met Getafe liet opnemen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws