Ajax-back Dest op de tribune bij Bayern München: 'Leek me leuk om te gaan kijken'

Ajax-back Dest op de tribune bij Bayern München: 'Leek me leuk om te gaan kijken'

14-03-2020 16:39
46

Sergiño Dest is op de hoogte van de belangstelling van Bayern München. Of het daadwerkelijk van een transfer naar de Bundesliga-grootmacht komt, weet de negentienjarige rechtsback van Ajax niet.

"Ik weet daar nu niets meer over dan dat er inderdaad interesse was", zegt Dest tegen Ajax Life. Hij was onlangs aanwezig bij een bekerwedstrijd van Bayern. "Dat klopt, tegen Hoffenheim. Maar ik was daar vooral omdat ik er familie heb wonen."

"Ik dacht wel: als Bayern echt interesse gaat krijgen, dan wil ik wel een beetje weten hoe de club in elkaar zit", geeft de Amerikaanse international toe. "Dus leek het me leuk om alvast een keer te gaan kijken. Maar het was niet zo dat ik er was op uitnodiging van Bayern, zoals gesuggereerd werd. Er zat verder niets achter."

Volgens De Telegraaf bood Der Rekordmeister in januari al twintig miljoen euro voor Dest, maar Ajax wilde hem niet laten gaan. De kans zou groot zijn dat de vleugelverdediger in de zomer wél de overstap maakt naar de Allianz Arena voor zo'n 26 miljoen.