'Ibrahimovic is tijdelijk terug in Zweden en heroverweegt toekomst bij AC Milan'

'Ibrahimovic is tijdelijk terug in Zweden en heroverweegt toekomst bij AC Milan'

Gepubliceerd: zaterdag 14 maart 2020 om 23:00za 14-03-2020 om 23:00

Zlatan Ibrahimovic' rentree bij AC Milan zou zomaar eens beperkt kunnen blijven tot een half seizoen. Volgens La Gazzetta dello Sport heeft de 38-jarige Zweed zijn bedenkingen bij de onlangs losgebroken machtsstrijd in San Siro.

Directeur Zvonimir Boban vertrok onlangs bij de Rossoneri, clubicoon en collega Paolo Maldini zou volgens de Italiaanse sportmedia zomaar eens de volgende kunnen zijn. De Duitser Ralf Rangnick moet de nieuwe eindverantwoordelijke worden op technisch gebied. Volgens La Gazzetta dello Sport is Ibrahimovic na de uitbraak van het coronavirus afgereisd naar Zweden om daar zijn sportieve toekomst te overdenken.

De afgelopen winter teruggekeerde 'verloren zoon' zou namelijk een medestander van Boban en Maldini zijn: volgens La Gazetta had Boban zelfs hoogstpersoonlijk de rentree van Ibrahimovic erdoorheen gedrukt. Zijn contract loopt nog door tot het einde van het seizoen, met een optie voor nóg een jaar. Voorlopig is het echter nog maar de vraag wanneer er weer gevoetbald kan worden in Italië: vermoedelijk heeft ook dit gegeven invloed op de beslissing van Ibrahimovic.

Poll

Kan Ibrahimovic nog in een Europese topcompetitie mee?

(3035 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws