'Traumatische tijd' Vertonghen: gewapende inbrekers overvallen gezin verdediger

'Traumatische tijd' Vertonghen: gewapende inbrekers overvallen gezin verdediger

Gepubliceerd: zondag 15 maart 2020 om 06:50zo 15-03-2020 om 06:50

Laatste update: zondag 15 maart 2020 om 07:56zo 15-03-2020 om 07:56

Vervelend nieuws uit Engeland: gewapende overvallers hebben ingebroken in het huis van Jan Vertonghen, terwijl de Belg met Tottenham Hotspur aan het voetballen was tegen RB Leipzig. De vrouw en kinderen van Vertonghen waren wel gewoon thuis.

Dat meldt The Daily Mail. De inbrekers zouden gedreigd hebben met machetes en de vrouw en twee kinderen van de voetballer waren zeer angstig. "Jan's vrouw was erg bang en geschrokken en deed wat haar werd opgedragen", vertelt een niet bij naam genoemde bron tegen The Daily Mail. "De inbrekers kwamen naar buiten met elektronische spullen."

De politie meldde zich al snel bij het huis van Vertonghen en zijn gezin raakte niet gewond. Ondertussen wordt de inbraak onderzocht. "De politie werd gebeld en ging naar dat adres om 19:49 uur op 10 maart", vertelt een contactpersoon van de politie. "Er waren vier mannen met bivakmutsen op, bewapend met messen. De mannen hadden zich toegang verschaft tot het huis en namen een aantal dingen mee alvorens weer te vertrekken."

Ook bij Spurs werd er geschrokken gereageerd. "We steunen Jan en zijn familie tijdens deze vreselijke en traumatische tijd en we moedigen iedereen die informatie heeft aan om de politie te helpen met het onderzoek", aldus een woordvoerder van de club.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws