The Mirror: Real wil Liverpool-aanval uit elkaar halen en gaat 150 miljoen betalen

The Mirror: Real wil Liverpool-aanval uit elkaar halen en gaat 150 miljoen betalen

Gepubliceerd: zondag 15 maart 2020 om 07:31zo 15-03-2020 om 07:31

Real Madrid is van plan diep in de buidel te tasten om Sadio Mané naar het Estadio Bernabéu te halen. De Senegalese aanvaller van Liverpool moet ruim 150 miljoen euro kosten, een bedrag dat De Koninklijke daadwerkelijk van plan lijkt te betalen.

Dat meldt The Mirror. Real-coach Zinedine Zidane is een groot bewonderaar van Mané en werd na de twee Champions League-wedstrijden van Liverpool tegen Atlético Madrid alleen maar enthousiaster, zo weet de Engelse krant. 

De vertegenwoordigers van Mané zouden al op de hoogte zijn gesteld van de interesse van De Koninklijke. Zidane wil tijdens de zomerse transferperiode meteen toeslaan en Real heeft er vertrouwen in dat de aanvaller geïnteresseerd is in een overstap naar de hoofdstad van Spanje.

Mané kwam dit seizoen al tot veertien goals in 26 wedstrijden in de Premier League. In de Champions League ging het wat minder snel, maar maakte hij er ook twee in acht wedstrijden. Het blijft dus bij twee doelpunten, nu Liverpool is uitgeschakeld door Atlético Madrid.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws