Opstand in Turkije: Ik voel me hier niet goed onder en ik wil niet spelen

Opstand in Turkije: "Ik voel me hier niet goed onder en ik wil niet spelen"

Gepubliceerd: zondag 15 maart 2020 om 10:56zo 15-03-2020 om 10:56

Laatste update: zondag 15 maart 2020 om 13:10zo 15-03-2020 om 13:10

Onder meer John Obi Mikel en Radamel Falcao willen niet meer in actie komen in Turkije. De spelers van respectievelijk Trabzonspor en Galatasaray vinden dat de Turkse competitie per direct stilgelegd moet worden.

Veel Europese voetbalcompetities zijn al stopgezet maar dat geldt niet voor de Turkse Süper Lig. Via social media hebben Obi Mikel en Falcao duidelijk gemaakt wat zij van de situatie vinden. 'Er zijn belangrijkere zaken in het leven dan voetbal', zegt de Nigeriaan in een statement op Instagram. 'Ik voel me hier niet goed onder en ik wil niet spelen. Iedereen zou thuis moeten zijn met zijn familie en geliefden in deze zware tijd. Het seizoen moet worden stilgelegd.'

Falcao reageert instemmend onder de Instagram-post van de voormalig Chelsea-middenvelder. 'Je hebt gelijk John. Het leven is belangrijker dan voetbal', zegt de Colombiaanse spits. De twee spelers worden zondagmiddag gewoon verwacht bij hun clubs. Trabzonspor neemt het op tegen Basaksehir en Galatasaray speelt tegen Besiktas. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws