'Getafe betaalt minieme afkoopsom voor Cucurella en hoopt op miljoenenwinst'

'Getafe betaalt minieme afkoopsom voor Cucurella en hoopt op miljoenenwinst'

Gepubliceerd: zondag 15 maart 2020 om 22:31zo 15-03-2020 om 22:31

Getafe staat op het punt om Marc Cucurella, de linksbenige verdediger annex middenvelder, over te nemen van Barcelona. De Spanjaard kan door Getafe, enkele weken geleden nog te sterk voor Ajax in de Europa League, voor zes miljoen euro overgenomen worden.

Die optie tot koop wordt gelicht door Los Azulones, weet de Spaanse sportkrant Marca te melden. De club uit Madrid besluit zes miljoen euro neer te leggen om Cucurella definitief over te nemen en daar kan Barcelona niets aan doen. De Catalanen zijn op zoek naar een linkspoot die de zijkant kan bestrijken, maar raken er met Cucurella dus één kwijt.

Barcelona zou kunnen besluiten om de nieuwe afkoopsom van de Spanjaard met de weelderige haardos te betalen. In het nieuwe contract van Cucurella zal namelijk een vast transferbedrag van 25 miljoen euro worden opgenomen. Als Barcelona de linkspoot terug wil halen naar Camp Nou zal het wel moeten afrekenen met Napoli. De Italianen hopen volgens Marca snel toe te slaan en Cucurella vast te leggen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws