'Verwacht niet dat we dan al bekerfinale gaan spelen, maar fysiek zou het kunnen'

'Verwacht niet dat we dan al bekerfinale gaan spelen, maar fysiek zou het kunnen'

16-03-2020 08:40
37

Joris van Overeem verwacht niet dat de bekerfinale van 19 april door zal gaan. De FC Utrecht-middenvelder denkt dat het fysiek wel zou kunnen, maar er bestaat nog teveel onduidelijkheid over de rest van de competitie vanwege het coronavirus.

De spelers van Utrecht werden vorige week al naar huis gestuurd door trainer John van den Brom en zijn technische staf. "Sinds vrijdag zijn we al niet meer bij elkaar geweest", laat Van Overeem weten in gesprek met De Telegraaf. "We hadden al een schema tot en met dinsdag meegekregen om dingen voor onszelf te doen, maar zullen wel een nieuw programma krijgen. Dat zijn dingen die je in huis kunt doen en buiten hardlopen, zolang dat nog mag, maar dat is wel heel anders dan een normale voetbaltraining."

Wedden

Meer odds

Op 19 april staat de bekerfinale tegen Feyenoord op het programma, maar Van Overeem heeft er een hard hoofd in. "Ik verwacht niet dat we dan al een bekerfinale gaan spelen. Fysiek zou het misschien kunnen, want voetballers raken niet zo snel hun conditie kwijt, maar het is op dit moment allemaal totaal onduidelijk wat er gaat gebeuren."