Ajax- en United-keeper gelinkt aan Chelsea: 'Ongepolijste Onana riskantere keuze'

Ajax- en United-keeper gelinkt aan Chelsea: 'Ongepolijste Onana riskantere keuze'

Gepubliceerd: dinsdag 17 maart 2020 om 10:34di 17-03-2020 om 10:34

De toekomst van Kepa Arrizabalaga bij Chelsea is onzeker en de Premier League-topclub wordt al in verband gebracht met diverse andere doelmannen. André Onana en Dean Henderson zouden hoog op het lijstje staan op Stamford Bridge.

"Ik ben onder de indruk van beide keepers", reageert Shaka Hislop, oud-keeper van onder meer Newcastle United en West Ham United, bij ESPN. "Ik denk dat Onana nog wat ongepolijst is en daarom een riskantere keuze voor Chelsea."

Tegelijkertijd vraagt Hislop zich af of Henderson haalbaar is. Manchester United verhuurt de 23-jarige Engelsman momenteel aan Sheffield United, waar hij veel indruk maakt. "Hoe aantrekkelijk Henderson ook is als optie, gezien de problemen bij David de Gea ben ik er niet van overtuigd dat Manchester United hem wil laten gaan. Of het ze lukt om De Gea van de balans te krijgen is dan weer een andere vraag, aangezien ze waarschijnlijk een deel van zijn salaris zullen moeten doorbetalen."

Hislop denkt niet dat Henderson nog genoegen neemt met een rol als tweede keus. "Henderson zal  gezien hoe goed hij het doet bij Sheffield United, ook denken: Ik ga niet terug naar Old Trafford om daar op de bank te zitten terwijl jullie uitzoeken wat jullie doen met De Gea. Maar het is een lastige positie voor Chelsea, omdat ze weinig kaarten in handen hebben."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws