Platje: 'Vaak moet ik op de foto of dat soort ongein, nu zwaaien ze alleen even'

Platje: 'Vaak moet ik op de foto of dat soort ongein, nu zwaaien ze alleen even'

17-03-2020 16:13
13

Ook in Indonesië is de nationale competitie stilgelegd door de uitbraak van het coronavirus, waardoor Melvin Platje voorlopig niet in actie hoeft te komen. De 31-jarige spits scoorde zondag nog twee keer tegen Madura United, maar die treffers zullen voorlopig zijn laatste zijn.

Zijn club zal in ieder geval drie weken – en misschien zelfs nóg langer – niet in actie komen. Het openbare leven is nog niet volledig stilgelegd, maar de fans van Bali United zijn opgeroepen om de spelers voorlopig met rust te laten. "Die woorden hebben dan ook meteen impact", vertelt Platje aan De Telegraaf. "Normaal gesproken moet ik vaak op de foto of dat soort ongein. Maar als ik nu naar de supermarkt ga, dan zwaaien ze alleen even. Dat is wel handig."

Voetbal is voorlopig ook in Indonesië 'bijzaak', erkent Platje. De spits hoeft nog niet in volledige quarantaine, maar is op zijn hoede. "Je moet jezelf niet gek maken, maar je kunt niet ontkennen dat de situatie wereldwijd heel heftig is", laat hij weten. "Wij proberen ook ons best te doen. Zodra het weer veilig is, gaan we verder met het normale leven."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔴⚪️⚫️ happy with My Goals ⚽️⚽️🙏 Thanx to Assist King @paulo80sergio 🔥 ➡️ swipe to right for the other goal

Een bericht gedeeld door MelvinPlatje (@melvinplatje9) op