'AS Roma heeft deal met Feyenoord nodig om Gravenberch te kunnen halen'

'AS Roma heeft deal met Feyenoord nodig om Gravenberch te kunnen halen'

18-03-2020 09:45
163

AS Roma heeft de miljoenen van de transfer van Rick Karsdorp nodig om Ryan Gravenberch te kunnen kopen van Ajax. Dat meldt La Gazzetta dello Sport woensdag. Gravenberch wordt al een tijdje in verband gebracht met de Italiaanse club.

Roma hoopt Gravenberch komende zomer over te kunnen nemen van Ajax. De middenvelder moet tien tot twaalf miljoen euro kosten, schrijft de roze sportkrant. Maar Roma harkt de miljoenen niet zo makkelijk bij elkaar en heeft uitgaande transfers nodig om weer te kunnen investeren in andere spelers.

Wedden

Meer odds

Daarom heeft Roma een transferplan bedacht. Met het geld dat Karsdorp en Patrik Schick opbrengen kan Gravenberch worden gehaald. Karsdorp wordt momenteel verhuurd aan Feyenoord en moet Roma ongeveer acht miljoen euro opleveren, terwijl Schick voor 28 miljoen is op te halen. Schick speelt op huurbasis bij RB Leipzig.

Gravenberch en Ajax onderhandelen naar verluidt al een tijdje over een nieuw contract, maar witte rook is er nog altijd niet. De middenvelder maakte dat een paar maanden geleden al bekend. Mino Raiola is zijn zaakwaarnemer.