De Wolf tekent nieuw Feyenoord-contract: 'Langer aan deze mooie club verbonden'

De Wolf tekent nieuw Feyenoord-contract: 'Langer aan deze mooie club verbonden'

19-03-2020 06:35 Laatste update: 06:36
29

John de Wolf heeft zijn contract bij Feyenoord met twee jaar verlengd. De clubleiding heeft de optie in het contract van de assistent van Dick Advocaat gelicht, waardoor De Wolf nu tot medio 2022 onder contract staat in De Kuip.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. De officiële bevestiging vanuit de club is er nog niet, maar De Wolf verklapt dat hij er al uit is met Feyenoord. "Het klopt dat ik langer als assistent-trainer aan deze mooie club verbonden blijf", vertelt de assistent-trainer in gesprek met de krant. "Zowel de club als ik vonden het totaal niet gepast om hier in de huidige situatie en alle problemen die dat in het land en de wereld geeft meer ruchtbaarheid aan te geven."

Wedden

Meer odds

Het plan was om de contractverlenging in aanloop naar De Klassieker officieel te maken. "Maar daar hebben we dus vanaf gezien. Uiteraard ben ik wel erg blij dat ik na dit seizoen gewoon bij Feyenoord blijf."

Feyenoord verlengde eerder deze maand al het contract van keeperstrainer Khalid Benlahsen tot medio 2022. Het is nog de vraag of Advocaat en Cor Pot volgend seizoen voor de groep staan in Rotterdam. Advocaat wilde in maart uitsluitsel geven, maar vanwege de ontwikkelingen omtrent het coronavirus wordt een besluit in een later stadium genomen.