'Manchester United slaat grote slag: 32 miljoen en weeksalaris van 107.000 euro'

'Manchester United slaat grote slag: 32 miljoen en weeksalaris van 107.000 euro'

Gepubliceerd: donderdag 19 maart 2020 om 12:42do 19-03-2020 om 12:42

Manchester United staat op het punt de slag om Jude Bellingham te winnen. Althans, dat meldt The Daily Mirror. De zestienjarige Bellingham beleeft dit seizoen zijn doorbraak bij Championship-club Birmingham City.

Met zijn zestien jaar en 38 dagen is Bellingham de jongste debutant in de geschiedenis van Birmingham City. Sindsdien was de centrale middenvelder goed voor vier doelpunten in 35 wedstrijden, waarmee hij zich in de kijker heert gespeeld van Liverpool, Manchester City, Arsenal, Borussia Dortmund én Manchester United.

Laatstgenoemde club staat volgens The Daily Mirror op het punt de strijd om Bellingham te beslissen. Het zestienjarige wonderkind kost Manchester United een slordige 32 miljoen euro. Zodra hij op 29 juni zijn zeventiende verjaardag viert, kan Bellingham zijn handtekening zetten onder een lucratief contract: liefst 107 duizend euro per week.

Bellingham kreeg al een rondleiding op Old Trafford en trainingscomplex Carrington. Ole Gunnar Solskjaer en Ed Woodward, respectievelijk manager en vice-voorzitter van United, hopen in de toekomst meer Engelse toptalenten naar Manchester te halen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws