'Ik hoopte bij de definitieve Oranje-selectie te zitten, maar er kwam iets tussen'

'Ik hoopte bij de definitieve Oranje-selectie te zitten, maar er kwam iets tussen'

19-03-2020 12:57
45

Justin Kluivert zit momenteel in quarantaine door het coronavirus, maar probeert het er beste van te maken en blijft positief. Met zijn hoofd zit de aanvaller van AS Roma al voorzichtig bij het EK van 2021.

Kluivert maakte vorige week zijn rentree in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor de (afgelaste) oefeninterlands tegen de Verenigde Staten en Spanje. "Voor de coronacrisis uitbrak, zat ik lekker in mijn vel", reageert hij in gesprek met VTBL.

"Na mijn blessure ging het goed (twee goals in één week, red.). Ik was blij en zat ook weer in de voorselectie van het Nederlands elftal. Ik hoopte bij de definitieve selectie te zitten, maar er kwam iets tussen... Niemand zag dit aankomen. Voetbal is ook niet het belangrijkste op dit moment. Gezondheid is dat natuurlijk."

"Ik kan er alleen maar weer proberen te staan als het virus achter de rug is", zegt Kluivert. "Dan laten zien dat ik bij het Nederlands elftal hoor. Dat is en blijft mijn doel. Dat oranje shirt aantrekken, is het mooiste dat er is. (...) Ik heb nu een jaar langer de tijd om sterker te worden en te laten zien dat ik op het EK hoor. Ik kijk er nu al naar uit."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THE GRIND DON’T STOP 🧗🏽‍♂️ #JK99

Een bericht gedeeld door Justin Dean Kluivert (@justinkluivert) op