BILD ziet struikelblok voor Bayern met Neuer en Müller, Alaba overweegt transfer

BILD ziet struikelblok voor Bayern met Neuer en Müller, Alaba overweegt transfer

Gepubliceerd: donderdag 19 maart 2020 om 17:20do 19-03-2020 om 17:20

Bayern München is ondanks de corona-crisis al volop bezig met de selectie van volgend seizoen. De toekomst van diverse steunpilaren in de Allianz Arena is onduidelijk, weet BILD. Sportief directeur Hasan Salihamidzic moet onder meer in conclaaf met Manuel Neuer, Thomas Müller en David Alaba.

Bayern voerde al een gesprek met het management van Neuer. De 33-jarige aanvoerder en topkeeper kan zijn medio 2021 aflopende verbintenis verlengen, maar de duur van het nieuwe contract kan tot onenigheid leiden. Met Alexander Nübel haalde de Bundeliga-topclub zijn toekomstige opvolger immers al in huis.

Thomas Müller zit in hetzelfde schuitje als Neuer. Ook de dertigjarige aanvaller wil nog één keer een langdurig topcontract signeren, maar het is de vraag hoe Bayern daar over denkt. Voor David Alaba is de situatie anders. De 27-jarige verdediger twijfelt of hij bij Bayern wil blijven óf voor een fraaie transfer gaat. De Oostenrijker, die eveneens volgend jaar uit zijn contract loopt, weet zich in de belangstelling van FC Barcelona en Real Madrid.

Bayern wil ondertussen graag verder met Ivan Perisic, weet BILD. De 31-jarige Kroaat wordt dit seizoen gehuurd van Internazionale, maar beide clubs zijn al in gesprek over een transfer van zo'n vijftien à twintig miljoen euro.

Bayern wil meer ruimte creëeren in het transfer- en salarisbudget door ook enkele spelers te verkopen. Jerome Boateng (31), Javi Martínez (31) en Corentin Tolisso (25) staan op de nominatie om te vertrekken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws