De Wolf verwacht binnenkort meer mooi Feyenoord-nieuws: 'Ga ik vanuit'

De Wolf verwacht binnenkort meer mooi Feyenoord-nieuws: 'Ga ik vanuit'

Gepubliceerd: donderdag 19 maart 2020 om 19:33do 19-03-2020 om 19:33

John de Wolf rekent erop dat Dick Advocaat zijn handtekening gaat zetten onder een nieuw contract bij Feyenoord. De Wolf tekende donderdag bij, maar rond Advocaat is het nog rustig.

"Hij vindt het terecht, een goede zaak voor de club", zegt De Wolf bij Radio Rijnmond. "Dit is anderhalve week geleden al besproken. We hebben een fantastische technische staf. Het klikt goed met spelers, dat zit allemaal goed."

Het feit dat De Wolf aanblijft als assistent wil niet automatisch zeggen dat ook Advocaat op zijn post blijft. "Ik ben door Feyenoord gehaald. Feyenoord kiest twee assistenten: Saïd Bakkati en ik. De trainer mag ook een assistent meenemen en koos voor Cor Pot. Ik ga er een klein beetje vanuit dat hij blijft, maar de enige die dat weet is hijzelf. Ik weet het echt niet. Dat zou ook rond De Klassieker bekend worden. Als we nu allemaal thuiszitten worden we ook niet vrolijker."

De klik binnen Feyenoord is goed, zegt De Wolf. "Ik vind het belangrijk dat er één kapitein is op het schip, maar wij hebben ook veel vrijheid en zeggenschap. Alles is bespreekbaar. Dat vind ik wel mooi. Hij houdt het kort, maar krachtig. We maken veel plezier en weten wanneer we moeten lachen en keihard moeten werken. Dat maakt het heel erg plezierig en stralen we ook uit."

Poll

Advocaat moet blijven bij Feyenoord

(1328 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws