Afspraak tussen Rashica en Werder Bremen verandert mogelijk door coronacrisis

Afspraak tussen Rashica en Werder Bremen verandert mogelijk door coronacrisis

19-03-2020 23:45
11

De situatie van Milot Rashica krijgt mogelijk een wending door de coronacrisis. De ex-Vitessenaar had met Werder Bremen de afspraak dat hij na dit seizoen voor een grote som geld mocht vertrekken, maar dat is wellicht niet zo zeker meer.

Diverse clubs hebben al bij Werder aangeklopt voor Rashica, die zijn stempel drukt in de Bundesliga. Onder meer Liverpool zou belangstelling hebben. Bij Werder gingen ze er al vanuit dat Rashica na dit seizoen zou vertrekken, maar door het coronavirus moet de situatie opnieuw worden bekeken. Voor beide partijen zou een transfer goed uitkomen: Werder kan het geld goed gebruiken en Rashica krijgt zijn gewenste transfer.

"Niemand weet wat er gaat gebeuren", laat Rashica's zaakwaarnemer Altin Lala weten aan de Weser-Kurier. "De vraag is of en hoe het seizoen ten einde komt. De clubs lijden grote verliezen net als alle andere bedrijven. Het is een vreemde situatie. Er kunnen nu geen afspraken worden gemaakt. We moeten thuisblijven en zien wat er gebeurt."

In het contract van Rashica staat een vastgestelde afkoopsom van 38 miljoen euro. Werder staat met nog tien wedstrijden te gaan op de zeventiende plaats en zal Rashica bij degradatie niet kunnen behouden. De Kosovaar kwam in 2018 over van Vitesse.