De ene ex-Ajacied voor de andere: 'Milan klopt bij Napoli aan voor nieuwe spits'

De ene ex-Ajacied voor de andere: 'Milan klopt bij Napoli aan voor nieuwe spits'

20-03-2020 09:07
8

Arkadiusz Milik wordt in Italië in verband gebracht met een transfer naar AC Milan. De Poolse spits, die in het verleden voor Ajax speelde en nu onder contract staat bij Napoli, moet bij de Rossoneri de opvolger worden van Zlatan Ibrahimovic.

Oud-Ajacied Ibrahimovic is op dit moment de aanvalsleider van Milan, maar de kans is aanwezig dat de Zweed na dit seizoen vertrekt bij de Rossoneri. Zijn contract loopt immers komende zomer af en dus moet Milan verder kijken. Milik zou volgens La Gazzetta dello Sport de eerste optie zijn om Ibrahimovic op te volgen. De Pool heeft geen basisplek bij Napoli en zou die in San Siro wel kunnen krijgen.

Daarnaast komt de Poolse linkspoot ook niet tot overeenstemming met Napoli over een nieuw contract. Zijn huidige verbintenis in San Paolo loopt nog tot medio 2021 en dus lijkt een transfer komende zomer de meest voor de hand liggende optie. Toch is het nog geen zekerheid dat Milan voor Milik kiest: ook Luka Jovic, de Servische spits die op het tweede plan zit bij Real Madrid, staat op de radar.