'Cavani wil niets weten van Haaland-pesterijen en neemt afstand van Neymar'

'Cavani wil niets weten van Haaland-pesterijen en neemt afstand van Neymar'

Gepubliceerd: vrijdag 20 maart 2020 om 13:12vr 20-03-2020 om 13:12

De relatie tussen Edinson Cavani en Neymar heeft opnieuw een deuk opgelopen. Dat meldt Ovacion Digital. Aanleiding zijn de pesterijen van de selectie van Paris Saint-Germain aan het adres van Erling Haaland.

Neymar en zijn ploeggenoten voelden zich na de eerste Champions League-ontmoeting tussen Borussia Dortmund en PSG geprovoceerd door Haaland, die in Duitsland beide goals maakte (2-1) en daarmee te veel te koop zou hebben gelopen op social media. In de return trok PSG aan het langste eind en nam Neymar een hoofdrol op zich door na zijn goal de 'meditatie-pose' van Haaland te imiteren. Ook na afloop werd het Noorse wonderkind niet gespaard.

Cavani was echter in geen velden of wegen te bekennen. De Uruguayaanse spits van PSG onttrok zich volgens Ovacion Digital bewust van zijn pestende ploeggenoten, met Neymar voorop, en zag het niet zitten om Haaland nog verder de grond in te boren. Het is geen geheim dat de 32-jarige spits, die in het verleden vaker overhoop lag met Neymar, bezig is aan zijn laatste maanden als contractspeler van PSG. Vanaf 1 juli is hij officieel transfervrij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws