Ik was altijd al voor Feyenoord en heb zelfs voor ze gespeeld

"Ik was altijd al voor Feyenoord en heb zelfs voor ze gespeeld"

20-03-2020 18:55
123

Stefan de Vrij is al bijna zes jaar weg bij Feyenoord, maar koestert nog altijd warme gevoelens voor de club uit Rotterdam. De verdediger van Internazionale was altijd al supporter van Feyenoord.

De Vrij juichte al voor Feyenoord toen hij nog in de jeugd van VV Spirit speelde. In 2002 kwam hij in de jeugdopleiding van Feyenoord terecht. "Ik was altijd al voor Feyenoord en heb zelfs voor ze gespeeld", zegt De Vrij in een Q&A-sessie, geciteerd door Football Italia. "Mijn vader gaf zijn passie voor voetbal aan mij door. Hij speelde al van jongs af aan en bekeek veel wedstrijden, waaronder die van mij. Hij is trots op me."

De Vrij staat al jaren in het hart van de verdediging, maar speelde ook op andere posities. "Ik begon als aanvaller, daarna kwam ik op het middenveld terecht. Op m'n zestiende werd ik vleugelverdediger en uiteindelijk kwam ik in het hart van de verdediging terecht. Toen haalde ik ook het eerste."

"Voetbal was de eerste sport die ik deed toen ik kind was, maar ik speelde ook tennis. Ik moest uiteindelijk een keuze maken."