Derksen: Weet je wat het gekke was: Advocaat wilde De Wolf niet als assistent

Derksen: "Weet je wat het gekke was: Advocaat wilde De Wolf niet als assistent"

Gepubliceerd: vrijdag 20 maart 2020 om 22:17vr 20-03-2020 om 22:17

Laatste update: vrijdag 20 maart 2020 om 22:21vr 20-03-2020 om 22:21

Jan Boskamp vindt dat Dick Advocaat niet na moet denken en snel een nieuw contract moet tekenen bij Feyenoord. Eerder deze week verlengde zijn assistent John de Wolf zijn contract, maar het had volgens Johan Derksen niet veel gescheeld of De Wolf was helemaal niet actief geweest in De Kuip.

Boskamp weet niet of Advocaat openstaat voor een langer verblijf bij Feyenoord, maar als het aan hem ligt hoeft de oefenmeester niet lang na te denken over zijn beslissing. "Ik zou het niet weten. Hij moet niet nadenken, hij moet gewoon tekenen", vertelt Boskamp live in de uitzending van Veronica Inside

Eerder deze week tekende de assistent van Advocaat, De Wolf, een nieuw contract bij de club. Het had echter niet veel gescheeld of De Wolf was helemaal niet bij Feyenoord aan de slag gegaan. "Weet je wat het gekke was: Advocaat wilde John de Wolf niet als assistent", geeft Derksen aan als reactie op Boskamp. "Die wilde een andere assistent meenemen, ik weet niet wie. Maar de technisch directeur, Sjaak Troost, had het John al beloofd. Hij kon er niet meer onderuit. Nu functioneert het wel, maar Dick wilde hem niet."

Boskamp zelf zit op het moment in thuisisolatie en is de komende tijd niet meer te bewonderen in de studio van Veronica Inside. "Af en toe zie ik de muren wel op me afkomen moet ik zeggen...", geeft Boskamp aan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws