Sport pakt groot uit: Neymar wil terug naar Barça en weigert aanbieding PSG

Sport pakt groot uit: Neymar wil terug naar Barça en weigert aanbieding PSG

21-03-2020 07:32
50

Neymar is wéér op weg naar FC Barcelona. De Spaanse krant Sport pakt zaterdag groot uit met het bericht dat de aanvaller alles op alles zat om terug te keren bij zijn grote liefde.

Dat Neymar in verband wordt gebracht met een terugkeer bij Barcelona is allesbehalve nieuw. Dat werd een paar maanden na zijn transfer naar PSG al geschreven, maar de berichten kregen een steeds serieuzere toon. Barcelona bevestigde dat Neymar afgelopen zomer hoog op de lijst stond en er werden zelfs concrete gesprekken gevoerd, maar PSG wilde hem niet laten gaan.

Nu moet het er écht van komen, schrijft Sport. Neymar zou Barcelona hebben laten weten dat hij na dit seizoen terug wil keren in Spanje. Om die reden heeft hij naar verluidt zelfs een contractaanbieding van PSG van tafel geveegd.

De Franse club wil de recordaankoop maar wat graag binnenboord houden, maar zal nog beter haar best moeten doen. Volgens Sport heeft dat allemaal geen zin meer: Neymar wil naar Barcelona. De Spaanse clubleiding heeft daar via zijn entourage kennis van genomen. Voor Barcelona zal het taak zijn om het geld bij elkaar te sprokkelen, want PSG zal Neymar niet zonder slag of stoot laten gaan. Voor Neymar werd in 2017 222 miljoen euro betaald door PSG.