'PSV-jeugdproduct Bakkali krijgt slecht nieuws van Anderlecht'

'PSV-jeugdproduct Bakkali krijgt slecht nieuws van Anderlecht'

21-03-2020 09:20 Laatste update: 09:30
71

Zakaria Bakkali lijkt zijn langste tijd te hebben gehad bij Anderlecht. De Belgische Marokkaan mag vertrekken uit België, net als een aantal andere spelers.  

Dat meldt La Derniére Heure. Bakkali (24) kwam in 2018 over van Valencia en staat nog tot 2022 onder contract bij Anderlecht. Hij wist zijn stempel echter nooit op de club te drukken, mede vanwege blessures. Ook waren er incidenten. Hij ontbrak een keer in de wedstrijdselectie vanwege een gebrek aan inzet op de training. Bakkali scoorde in 22 competitieduels twee keer. Hij schijnt een flink jaarsalaris op te strijken in België.

Anderlecht is voor volgend seizoen bezig met een grote schoonmaak en Bakkali is een van de spelers die mag vertrekken. Sieben Dewaele en Edo Kayembe zijn de anderen, meldt LDH. Om geld vrij te maken voor inkomende transfers zullen enkele spelers moeten vertrekken. 

Bakkali vertrok in 2015 bij PSV nadat de club er niet in slaagde zijn contract te verlengen. Atlético Madrid leek zijn volgende bestemming te worden, maar ook met deze club bereikte Bakkali geen akkoord. Nadat een nieuwe poging van PSV om Bakkali langer te binden mislukte, werd hij niet meer in de selectie opgenomen. In 2015 tekende hij bij Valencia.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie