Platje moet soms naar de winkel: 'Dan zeg ik 'corona corona' en weten ze genoeg'

Platje moet soms naar de winkel: 'Dan zeg ik 'corona corona' en weten ze genoeg'

21-03-2020 16:24
50

Melvin Platje speelt op dit moment in Indonesië en moet ook thuisblijven vanwege het coronavirus. De aanvaller kwam afgelopen weekend nog in actie met Bali United, maar daarna is het voetbal stilgelegd tot 1 april.

Met thuisblijven heeft Platje niet al te veel problemen. "Ik heb een grote villa met tuin, dus dat scheelt wel", zegt de 31-jarige spits tegenover het Algemeen Dagblad. "Met drie jongens thuis kunnen we ons wel een beetje vermaken."

Soms moet de voetballer uit Naarden naar de supermarkt en willen fans ondanks de situatie nog steeds met hem op de foto. "Als ze een foto willen zeg ik gewoon 'corona corona' en dan weten ze wel genoeg. Ik heb wel drie flessen whisky meegenomen, die smaken wel goed iedere avond. Daarnaast eet ik ook wel meer uit verveling. Beetje snoepen en zo, maar dan druk ik even op en is het weer goed."

Platje probeert zo goed als mogelijk fit te blijven. "Ik ben aan het zwemmen en aan het opdrukken. Ik kan wel zeggen dat ik volle bak aan het trainen ben, maar dat is echt het enige dat ik op dit moment kan doen."