'Barcelona en Inter komen eindelijk nader tot elkaar door 'ruilmiddel' Coutinho'

'Barcelona en Inter komen eindelijk nader tot elkaar door 'ruilmiddel' Coutinho'

21-03-2020 17:50
20

Internazionale en Barcelona hebben een manier gevonden om de transfer van Lautaro Martínez naar Catalonië succesvol uit te onderhandelen. Philippe Coutinho, speler van Barça, zou de omgekeerde weg bewandelen en terug kunnen keren op het oude nest.

Coutinho, op dit moment 27 jaar oud, maakte in augustus 2010 zijn debuut voor Inter. Op dat moment stond hij al twee jaar onder contract bij de Nerazzurri, waar hij in zijn eerste seizoen met Wesley Sneijder samenspeelde en uiteindelijk tot januari 2014 actief was. Tuttosport weet nu te melden dat een terugkeer van Coutinho in Milaan tot de mogelijkheden behoort. De Braziliaan zou open staan voor een transfer.

Dat is goed nieuws voor Barcelona, dat Inter-spits Martínez al lang op de radar heeft staan en er alles aan doet om de Argentijn naar Camp Nou te halen. Met Coutinho als ruilmiddel zou de transfer voltooid kunnen worden. De Braziliaanse middenvelder annex aanvaller komt niet in de Barça-plannen voor: op dit moment speelt hij op huurbasis bij Bayern München.