'Transfer van Griezmann bespreekbaar voor Barça: drie opties voor Fransman'

'Transfer van Griezmann bespreekbaar voor Barça: drie opties voor Fransman'

22-03-2020 09:44
11

FC Barcelona wil komende zomer de kwaliteit van de selectie verbeteren, maar tegelijkertijd moeten de uitgaven worden teruggeschroefd. Volgens Diario Sport is het daarom niet uitgesloten dat Antoine Griezmann alweer mag vertrekken.

Barça wil zich op meerdere posities versterken en vooral Neymar en Lautaro Martínez staan hoog op het verlanglijstje. Spelers als Philippe Coutinho en Ousmane Dembélé moeten als ruilgeld dienen, maar ook een transfer van Griezmann is bespreekbaar, meldt Sport. De Fransman kwam afgelopen zomer voor 120 miljoen over van Atlético Madrid, maar mag nu voor 100 miljoen weg.

De 29-jarige aanvaller heeft de verwachtingen niet helemaal kunnen inlossen, waardoor de Catalanen overwegen een groot deel van de transfersom terug te verdienen of op zijn minst afstand te nemen van zijn forse salaris. Daarom is het ook mogelijk dat Griezmann wordt betrokken in een deal voor bijvoorbeeld Neymar. De derde optie is dat hij gewoon blijft, aangezien trainer Quique Setién tevreden is over zijn inzet.

Volgens El Mundo Deportivo heeft Barcelona ook zijn oog laten vallen op Aymeric Laporte. De Spaanse kampioen ziet kansen door de Europese ban van Manchester City. De Franse verdediger wil graag in de Champions League blijven uitkomen.