Geïrriteerde Van Polen: 'Snap niet dat je dat niet in je botte kop kan krijgen!'

Geïrriteerde Van Polen: 'Snap niet dat je dat niet in je botte kop kan krijgen!'

22-03-2020 12:47
178

Een zeer duidelijke boodschap van PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen, die zich kapot ergert aan het gedrag van sommige Nederlanders. De verdediger heeft een zeer uitgesproken mening over die mensen en steekt die niet onder stoelen of banken.

"Ik merk dat ik behoorlijk geïrriteerd ben...", begint Van Polen in een filmpje op het clubkanaal van PEC Zwolle. "Ik begrijp mensen niet die nu de straat opgaan, het bos in en niet die anderhalve meter afstand houden. Denk nou eens na mensen... De mensen die dat zeggen hebben ervoor gestudeerd en zijn daar mee bezig. Ik snap niet dat je dat niet in je botte kop kan krijgen!"

Het gaat Van Polen hierbij niet om zichzelf, maar om de oudere mensen die een groter gevaar lopen om besmet te raken. "Dat je niet het fatsoen hebt om aan andere mensen te denken. Om die anderhalve meter afstand te houden, als je al naar buiten heen moet. Je moet binnen blijven, wat is dat nou voor moeite. Ze vragen niet om in een dag een salto te leren, dit is iets dat iedereen kan."

"Het is allemaal leuk en aardig, maar wat nou als het jouw opa of oma is?", vervolgt Van Polen. "Denk daar nou eens over na! Die gaan dan eenzaam sterven in het ziekenhuis, ga eens aan andere mensen denken. Denk gewoon na, gebruik die hersenpan een keer."