Luhukay nog langer binnen in Duitsland: 'Zat al 90% van de dag thuis'

Luhukay nog langer binnen in Duitsland: 'Zat al 90% van de dag thuis'

Gepubliceerd: zondag 22 maart 2020 om 17:37zo 22-03-2020 om 17:37

Ook de spelers van FC St. Pauli blijven voorlopig nog even binnen. Trainer Jos Luhukay ziet ook voordelen en hoopt dat de geblesseerde spelers weer fit zijn als de training hervat wordt.

St. Pauli heeft besloten om langer in quarantaine te blijven. De spelers zitten in ieder geval tot volgende week zaterdag binnen. "Ik ben negentig procent van de dag al thuis", zegt Luhukay tegen BILD.

"Als ik kan, zoek ik afleiding door te bewegen. Soms ga ik mountainbiken, de volgende dag een uur lang joggen", aldus de Nederlander.  Luhukay heeft een volle ziekenboeg. Onder meer Henk Veerman is herstellende. Zijn schouder is uit de kom. "De kans bestaat dat hij er snel weer bij kan zijn."

Luhukay is blij met de inzet die spelers tonen, ook al kunnen ze niets doen. "Het geeft me een goed gevoel om te zien hoe de spelers met deze moeilijke fase omgaan. Ze gedragen zich professioneel en werken hard. Ik heb daar heel veel respect voor, vooral omdat ze veel liever op het veld staan. Het vraagt veel discipline, maar iedereen is goed bezig."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws