Johnston over Feyenoord-maatje: 'Berghuis noemt Bijlow en mij The Shadow Brothers'

Johnston over Feyenoord-maatje: 'Berghuis noemt Bijlow en mij The Shadow Brothers'

Gepubliceerd: dinsdag 24 maart 2020 om 10:51di 24-03-2020 om 10:51

George Johnston en Justin Bijlow hebben elkaar gevonden bij Feyenoord. De 21-jarige jeugdinternational van Schotland kwam afgelopen zomer over van Liverpool en bouwde sindsdien een vriendschapsband op met de één jaar oudere doelman.

De twee wonen bij elkaar in de buurt en zitten ook in de kleedkamer naast elkaar. "Steven Berghuis noemde ons laatst The Shadow Brothers, omdat we eigenlijk altijd bij elkaar in de buurt zijn. Niet alleen op 1908 (het trainingscomplex, red.), maar ook in onze vrije tijd", vertelt Johnston aan Feyenoord Magazine.

Na de eerste onderlinge confrontatie op het veld wist Johnston dat het goed zat. "De bal kwam tussen ons in en we gingen er allebei vol voor. Hij raakte me zó hard, dat ik naar de grond ging. Toen ik opstond, begon hij keihard te lachen. Die mentaliteit kan ik erg waarderen." De in Manchester geboren verdediger herkent er de Schotse mentaliteit in. Als iemand je kan gaan schoppen of je daadwerkelijk raakt, zorg je dat je diegene daarna nog harder raakt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws