Van Breukelen fileert verhaal van Derksen: Het woord onzin zegt genoeg, toch?

Van Breukelen fileert verhaal van Derksen: "Het woord onzin zegt genoeg, toch?"

Gepubliceerd: dinsdag 24 maart 2020 om 17:24di 24-03-2020 om 17:24

Hans van Breukelen doet het verhaal van Johan Derksen af als onzin. Derksen zei maandag bij Veronica Inside dat hij het vermoeden had dat Van Breukelen als lid van de raad van commissarissen het brein was achter het ontslag van Mark van Bommel bij PSV.

Van Bommel werd in december ontslagen door PSV. Volgens Derksen zit Van Breukelen daarachter. "Ik heb sterk de indruk dat Van Breukelen achter het ontslag van Van Bommel zit", zei hij bij Veronica Inside.

"Van Breukelen is de enige met voetbal-knowhow. Hij wilde van Van Bommel af. Het is ook geen toeval dat Schmidt de nieuwe man is. Toen Van Breukelen op een blauwe maandag bij de KNVB werkte wilde hij Schmidt halen als bondscoach. Hij laat zich zien, je hoort hem niet en hij zwaait zelfs niet, maar hij speelt nog wel een rol. Dus mocht Schmidt mislukken, dan is Hans meteen verantwoordelijk."

Reactie Van Breukelen
Van Breukelen ontkent het verhaal van Derksen. "Ik heb niets van deze onzin meegekregen. Het woord onzin zegt genoeg, toch?", zegt hij tegen PSV Inside. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws