Deyverson en vriendin troffen politie bij supermarkt: 'Bijna boete van 600 euro'

Deyverson en vriendin troffen politie bij supermarkt: 'Bijna boete van 600 euro'

Gepubliceerd: dinsdag 24 maart 2020 om 19:38di 24-03-2020 om 19:38

Ook Getafe-spits Deyverson heeft de gevolgen van de huidige lockdown in Spanje gemerkt. De 28-jarige Braziliaan ontsnapte aan een boete van zeshonderd euro, vertelt hij aan het uit zijn geboorteland afkomstige medium GloboEsporte.

Deyverson bracht samen met zijn partner aan de supermarkt, maar kwam daar de politie tegen. "Je mag gezien de huidige omstandigheden niet samen de deur uit als koppel, alleen één van de twee mag naar buiten. In Spanje zijn ze daar erg streng in", aldus de man die een hoofdrol opeiste tijdens de Europa League-wedstrijd tegen Ajax. "We kregen nog bijna een boete van zeshonderd euro."

De spits moet nu dus verplicht thuisblijven, maar de muren komen inmiddels op hem af. "Ik kan niet stilzitten, daar ben ik te hyper voor. Daarom doe ik maar wat sit-ups en andere oefeningen thuis, zodat ik niet stil hoef te zitten."

In Spanje is de noodtoestand voorlopig van kracht en liggen de profcompetities stil. Deyversons landgenoot Jonathas – in het verleden uitkomend voor AZ en nu speler van Elche – is getroffen door het coronavirus.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws