Ten Napel bijna 'transfervrij': 'Maar ja, ik voel me net als Johan Derksen...'

Ten Napel bijna 'transfervrij': 'Maar ja, ik voel me net als Johan Derksen...'

24-03-2020 20:46 Laatste update: 23:20
15

Evert ten Napel is dinsdag 76 jaar oud geworden, maar sluit niet uit dat hij er nog een jaartje aan vastplakt bij FOX Sports. De in het Drentse Klazienaveen geboren commentator ligt nog tot het einde van het seizoen vast bij de betaalzender.

Na afloop van ieder seizoen wordt er door beide partijen geëvalueerd, vertelt Ten Napel in gesprek met Radio Veronica. "Ik bekijk het per jaar. Ik moet een keer stoppen, maar ik weet niet wanneer. Maar ja, ik voel me net als Johan bij jullie...", knipoogt hij naar presentator Wilfred Genee, doelend op de vijf jaar jongere Johan Derksen.

Ten Napel heeft momenteel geen wedstrijden om te verslaan, maar zondagmiddag was zijn stem weer in de Nederlandse huiskamers te horen. De commentator zelf keek ook de EK '88-uitzending terug en hoorde zichzelf opnieuw zeggen dat het Volksparkstadion van Oranje was. "Die man die door de wedstrijd heen sprak, die was zo hinderlijk...", lacht de commentator. "Het ontroert mij opnieuw. Hans van Breukelen stuurde vanmorgen (dinsdag, red.) alweer een berichtje: we hebben weer gewonnen!"