Van de Beek prijkt op voorpagina Marca: 'Concurrentie voor Real Madrid'

Van de Beek prijkt op voorpagina Marca: 'Concurrentie voor Real Madrid'

26-03-2020 10:31
40

Volgens de Spaanse krant Marca grijpt Real Madrid deze voetballoze periode aan om duidelijk in kaart te brengen waar de transferprioriteiten voor komend seizoen komen te liggen. Donny van de Beek staat nog altijd hoog op de lijst.

Real Madrid heeft volgens Marca een mondelinge overeenkomst met Ajax over de transfer van de middenvelder, maar het is door de aanwezigheid van trainer Zinedine Zidane nog altijd onzeker of Van de Beek ook daadwerkelijk de overstap gaat maken. Vorig jaar zomer en afgelopen winter wilde de coach zijn 'jawoord' nog niet geven, in de hoop dat hij Paul Pogba kan verleiden om naar de Spaanse hoofdstad te komen.

Wedden

Meer odds

Maar volgens Marca moet Real Madrid niet te lang meer twijfelen. Van de Beek schermt namelijk met de interesse van twee andere grootmachten: Manchester United en Juventus. Mocht Real Madrid de transfer niet definitief durven te maken, dan willen zij meteen inspringen. Woensdag maakte Mundo Deportivo melding van zowel een akkoord met Ajax als met Van de Beek, maar ook dat medium sprak van een nog onwelwillende Zidane die de transfer blokkeert.