Voormalig Vitesse-voorzitter Kees Bakker (76) overleden aan gevolgen coronavirus

Voormalig Vitesse-voorzitter Kees Bakker (76) overleden aan gevolgen coronavirus

Gepubliceerd: donderdag 26 maart 2020 om 11:23do 26-03-2020 om 11:23

Laatste update: donderdag 26 maart 2020 om 11:34do 26-03-2020 om 11:34

Kees Bakker is woensdag op 76-jarige leeftijd overleden, meldt Vitesse. De oud-voorzitter en 'Gouden Vitessenaar' was al geruime tijd ziek en is uiteindelijk overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

Sinds 2003 was Bakker actief bij Vitesse als commissaris, bestuurslid en voorzitter. Hij was de laatste jaren actief als lid van de Raad van Advies. In 2016 werd hij uitgeroepen tot 'Gouden Vitessenaar', als dank voor zijn inzet, betrokkenheid en toewijding bij de club. In een verklaring wenst Vitesse zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en alle andere betrokkenen 'heel veel sterkte toe met het verwerken van dit enorme verlies'.

'Hij streed dapper, zoals we Kees kennen. Gelukkig was hij nog veelvuldig bij de thuiswedstrijden in GelreDome waar hij zijn ploeg ruim twee weken geleden nog zag winnen van FC Twente. Toen Kees eenmaal de symptomen van het coronavirus vertoonde, bleek zijn lichaam deze klap niet meer te boven te komen. Het afscheid van een betrokken Vitessenaar doet pijn in de geel-zwarte harten', aldus Vitesse.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws