Fenerbahçe lijkt financiële problemen NEC eindelijk op te lossen: 'Onacceptabel'

Fenerbahçe lijkt financiële problemen NEC eindelijk op te lossen: 'Onacceptabel'

Gepubliceerd: donderdag 26 maart 2020 om 14:08do 26-03-2020 om 14:08

NEC hoopt binnenkort het getouwtrek met Fenerbahçe achter zich te kunnen laten. Dat meldt Omroep Gelderland. De Turkse topclub moet bijna twee jaar na de komst van Ferdi Kadioglu nog steeds 700.000 euro overmaken naar Nijmegen.

NEC verkeert al het hele seizoen in financiële problemen door de achterstallige betaling uit Turkije, maar er is licht aan het einde van de tunnel. "We wachten er al tien maanden op en dat is onacceptabel. Maar de FIFA heeft nu uitspraak gedaan en Fenerbahçe heeft geen protest aangetekend. Half april verwachten we dan eindelijk die zeven ton", verklaart algemeen directeur Wilco van Schaik.

"Dit bedrag zette ons financieel heel zwaar onder druk en liet ons wankelen", benadrukt Van Schaik. Daar komen de komende periode ook de gevolgen van de coronacrisis overheen. "We hebben het hele seizoen moeten schuiven me geld. Niet voor niks liepen we achter met de huur van het stadion, terwijl we net weer bij waren. Maar met het geld van Fenerbahçe hebben we het liquide-technisch weer beter voor elkaar."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws