Derksen stellig: 'Dat zal volgens hem allemaal onzin zijn, maar het zijn feiten'

Derksen stellig: 'Dat zal volgens hem allemaal onzin zijn, maar het zijn feiten'

26-03-2020 15:47 Laatste update: 16:17
47

Johan Derksen blijft vierkant achter zijn teksten over Hans van Breukelen staan. De oud-doelman was volgens de Veronica Inside-analist de kwade genius achter het ontslag van trainer Mark van Bommel bij PSV.

Van Breukelen, commissaris bij PSV, ontkende het verhaal van Derksen met klem. "Ik heb niets van deze onzin meegekregen. Het woord onzin zegt genoeg, toch?", liet hij weten aan PSV Inside. Derksen is niet onder de indruk en blijft bij zijn standpunt. "Dat zou ik ook zeggen als ik Hans van Breukelen was."

Wedden

Meer odds

"Het zal wel dat hij dat zegt. Ik weet dat de raad van commissarissen toch wel redelijk druk op de directie gelegd heeft dat Van Bommel ontslagen moest worden. Als er voetbalzaken besproken worden bij de rvc van PSV dan is Van Breukelen de deskundige."

Derksen wijst op het feit dat Roger Schmidt is aangesteld door PSV. "Het is wel toeval dat er razendsnel een vervanger, een zekere meneer Schmidt, aangetrokken is. Toen Van Breukelen eventjes in dienst was bij de KNVB heeft hij dezelfde Schmidt benaderd om bondscoach te worden. Dat zal volgens Van Breukelen allemaal wel onzin zijn, maar het zijn toch wel feiten."