Bruma 'dankbaar' voor investering PSV: 'Hij wil dat de club en fans dit weten'

Bruma 'dankbaar' voor investering PSV: 'Hij wil dat de club en fans dit weten'

26-03-2020 18:52 Laatste update: 18:55
34

Bruma is nog lang niet klaar bij PSV. De 25-jarige Portugees heeft de verwachtingen nog niet in kunnen lossen tijdens zijn debuutseizoen in Eindhoven, maar is vastbesloten om zich terug te knokken.

Dit laat zijn zaakwaarnemer Catio Baldé weten aan Voetbal International. De belangenbehartiger bemiddelde afgelopen zomer in de deal tussen RB Leizpig en PSV, dat uiteindelijk vijftien miljoen euro voor de buitenspeler betaalde. "Bruma weet dat PSV een flinke investering heeft gedaan om hem te halen, daar is hij dankbaar voor", verzekert Baldé, die aanstipt dat zijn cliënt ook niet tevreden is over zijn debuutseizoen in de Eredivisie. "Hij weet dat hij de club en supporters teleurstelt."

De negenvoudig international van Portugal ligt nog drie jaar vast bij PSV en zal die verbintenis voorlopig uitdienen. "Bruma is trots en blij dat hij voor een club speelt die er veel voor heeft gedaan om hem in huis te halen. Daarom wil hij er alles aan doen om dat vertrouwen terug te betalen en hij wil dat de club en supporters dat weten", aldus Baldé.