Bruma 'dankbaar' voor investering PSV: 'Hij wil dat de club en fans dit weten'

Bruma 'dankbaar' voor investering PSV: 'Hij wil dat de club en fans dit weten'

Gepubliceerd: donderdag 26 maart 2020 om 18:52do 26-03-2020 om 18:52

Laatste update: donderdag 26 maart 2020 om 18:55do 26-03-2020 om 18:55

Bruma is nog lang niet klaar bij PSV. De 25-jarige Portugees heeft de verwachtingen nog niet in kunnen lossen tijdens zijn debuutseizoen in Eindhoven, maar is vastbesloten om zich terug te knokken.

Dit laat zijn zaakwaarnemer Catio Baldé weten aan Voetbal International. De belangenbehartiger bemiddelde afgelopen zomer in de deal tussen RB Leizpig en PSV, dat uiteindelijk vijftien miljoen euro voor de buitenspeler betaalde. "Bruma weet dat PSV een flinke investering heeft gedaan om hem te halen, daar is hij dankbaar voor", verzekert Baldé, die aanstipt dat zijn cliënt ook niet tevreden is over zijn debuutseizoen in de Eredivisie. "Hij weet dat hij de club en supporters teleurstelt."

De negenvoudig international van Portugal ligt nog drie jaar vast bij PSV en zal die verbintenis voorlopig uitdienen. "Bruma is trots en blij dat hij voor een club speelt die er veel voor heeft gedaan om hem in huis te halen. Daarom wil hij er alles aan doen om dat vertrouwen terug te betalen en hij wil dat de club en supporters dat weten", aldus Baldé.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Komt het nog goed met Bruma bij PSV?

Ja
38%
Nee
62%
(4426 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws