'Ik zou mijn voorste en achterste kruisband afgescheurd hebben, wat een onzin!'

'Ik zou mijn voorste en achterste kruisband afgescheurd hebben, wat een onzin!'

Gepubliceerd: vrijdag 27 maart 2020 om 10:58vr 27-03-2020 om 10:58

Jetro Willems heeft niet zijn voorste én achterste kruisband afgescheurd. Het Duitse BILD bracht dat zorgwekkende nieuws vorige week naar buiten, maar heeft het niet bij het rechte eind, beklemtoont de Nederlander.

"Er verscheen laatst een bericht in de media", doelt Willems in gesprek met VTBL op het BILD-artikel. "Mijn blessure zou zogenaamd erger zijn dan gedacht. Ik zou mijn voorste en achterste kruisband afgescheurd hebben. Wat een onzin! Ik weet niet waar dat vandaan komt. Misschien dat sommigen in deze tijden zelf nieuws gaan verzinnen?"

Willems was er 'teleurgesteld' over. "Het was al zwaar genoeg dat ik zo'n blessure had opgelopen en een langdurig herstel voor me had. En dan komt zo'n onzinbericht eroverheen. Uit zogenaamde 'betrouwbare bronnen'. Ja, zouden zij het echt beter weten dan ik? Wie is er betrouwbaarder? Zij of ik? Dit gaat echt geen jaar duren."

Willems, die door Eintracht Frankfurt wordt verhuurd aan Newcastle United, revalideerde de laatste tijd in Amsterdam. De coronacrisis is echter een complicerende factor. "Dat staat nu een beetje stil, omdat ik niet naar buiten kan. Dat is vervelend, want ik lag op schema. De knie reageerde goed op de behandelingen. Maar natuurlijk kan ik thuis wel wat oefeningen doen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws