Schreuder: De belangen zijn blijkbaar zo groot, die druk is nu ook aanwezig

Schreuder: "De belangen zijn blijkbaar zo groot, die druk is nu ook aanwezig"

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 14:56za 28-03-2020 om 14:56

Alfred Schreuder gebruikt de tijd die hij nu heeft om te werken aan de speelstijl van TSG Hoffenheim. Dat het seizoen abrupt is beëindigd biedt hem de gelegenheid om daarmee aan de slag te gaan.

Dat vertelt Schreuder aan het Algemeen Dagblad. "De tijd probeer ik zo goed mogelijk te besteden, onder meer met het verder uitdiepen van onze speelstijl. Samen met de videoanalist zoeken we nieuwe beelden om hiermee aan de slag te gaan. Onze spelprincipes uitlichten en verbeteren, en hier bijvoorbeeld nieuwe trainingsvormen bij verzinnen. Daar kom ik in deze tijd aan toe."

Het is niet duidelijk of de competitie in Duitsland op korte termijn weer hervat wordt. "Dat heeft natuurlijk ook met de inkomsten en tv-gelden te maken. Daarom was de Bundesliga ook de laatste topcompetitie die twee weken geleden besloot dat er toch niet kon worden gespeeld. De belangen zijn blijkbaar zo groot, die druk is nu ook aanwezig. Maar zolang de piek niet is geweest en het virus niet onder controle is, zal alles logischerwijs dicht blijven."

Hoffenheim staat op de negende plaats in Duitsland.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws