Feyenoord-talent duidelijk: Ik wil in de voetsporen treden van Virgil van Dijk

Feyenoord-talent duidelijk: "Ik wil in de voetsporen treden van Virgil van Dijk"

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 19:31za 28-03-2020 om 19:31

Ramon Hendriks wacht nog op zijn doorbraak bij Feyenoord, maar heeft al wel voor ogen waar hij in de toekomst graag zou willen spelen. De achttienjarige verdediger hoopt uiteindelijk terecht te komen bij Liverpool, zo geeft hij aan in het Hand in Hand Magazine.

Hendriks speelt op dit moment in het Feyenoord O19 van Dirk Kuyt. Hij heeft nog een contract tot 2021. "Ik wil in de voetsporen treden van Virgil van Dijk", geeft Hendriks aan. "Dat zou echt fantastisch zijn. Maar voordat het zover is, wil ik me goed ontwikkelen als aanvoerder om zo hopelijk de stap naar Feyenoord 1 te maken."

Hendriks wacht nog op zijn officiële debuut voor Feyenoord, maar kwam wel al in actie op het trainingskamp in Spanje. "Natuurlijk was ik erg blij, maar bij mij ging direct de knop om dat ik mezelf opnieuw moest neerzetten en bewijzen."

"De trainingsintensiteit was vanzelfsprekend hoger en Advocaat was duidelijk in wat hij wilde. Dat viel meteen op. Ik kon het niveau goed bijbenen. Ik heb complimenten gekregen van verschillende ploeggenoten en van de trainer."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zie jij Hendriks doorbreken bij Feyenoord?

(1604 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws