Tagliafico: 'Naast de Insta-challenges met Caro, doe ik dat steeds vaker'

Tagliafico: 'Naast de Insta-challenges met Caro, doe ik dat steeds vaker'

Gepubliceerd: zondag 29 maart 2020 om 10:32zo 29-03-2020 om 10:32

Laatste update: zondag 29 maart 2020 om 10:38zo 29-03-2020 om 10:38

Nicolás Tagliafico heeft geen moeite met de nieuwe realiteit. Door het coronavirus is ook de Argentijnse linksback van Ajax aan huis gekluisterd, maar vervelen is er niet bij.

"Ik heb nog nooit zoveel geslapen als nu", vertelt Tagliafico aan het Argentijnse Olé. "Ik doe lange dutjes, speel op de PlayStation en train natuurlijk om mijn conditie op peil te houden. Zo gaan de dagen voorbij. Ik probeer gewoon kalm te blijven. Misschien klinkt het gek, maar ik vermaak me wel."

Volgens Tagliafico zitten er ook voordelen aan de huidige situatie. "Door het reizen ben ik weinig thuis. Daarom maak ik nu van de gelegenheid gebruik om tijd met mijn gezin door te brengen en te genieten. Ik heb ook een hobby die niet veel mensen kennen."

Tagliafico tekent graag in zijn vrije tijd. "Naast de challenges die ik op Instagram doe met mijn vriendin Caro, teken ik steeds vaker. Het is iets waar ik gepassioneerd over ben en het zorgt voor afleiding. Ik heb het altijd leuk gevonden."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#NTChallenge2 no lo hagan en casa ūüėŹ #quedateencasa #stayathome Sigan sanos, fuertes y felices!! Don’t do it at home, stay healthy, strong and happy!!

Een bericht gedeeld door Nicolas Tagliafico (@tagliafico3) op

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws