Buitenspel: Ajax biedt quarantaine-optie met favoriete eten van 'Salt Bae' Ziyech

Buitenspel: Ajax biedt quarantaine-optie met favoriete eten van 'Salt Bae' Ziyech

Gepubliceerd: zondag 29 maart 2020 om 11:55zo 29-03-2020 om 11:55

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Tajine à la Ziyech: daarmee pakt Ajax zondagochtend uit. Het typische Marokkaanse eten is de favoriet van de Ajax-vedette. "In Marokko is samen eten belangrijk. Het is namelijk heel goed voor de band met je familie", vertelt Ziyech. "Ik ben de jongste van negen kinderen. Omdat veel van mijn broers en zussen ver weg wonen, zien we elkaar niet vaak helaas. Maar het blijft speciaal, als we aan tafel zitten bij mijn moeder in Dronten."

"Je hebt lol met elkaar, en er wordt ook veel geouwehoerd. Soms is het zo gezellig aan tafel, dat we niet eens doorhebben dat we al 1,5 a 2 uur eten. Dat zijn dan de leukste avondjes." Ziyech voegt eraan toe dat alles mogelijk is met tajine. "Kip, vlees, vis, het is maar net wat je wilt. Mijn moeder varieert vaak, en ik moet zeggen dat ik alle varianten even lekker vind."

Sta je gedurende deze 'coronadagen' graag in de keuken, check de ingrediënten en de bereidingswijze op de website van Ajax.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws