SPORT deelt opmerkelijk gerucht: 90 miljoen voor Dembélé na Klopp-verzoek

SPORT deelt opmerkelijk gerucht: 90 miljoen voor Dembélé na Klopp-verzoek

Gepubliceerd: zondag 29 maart 2020 om 15:21zo 29-03-2020 om 15:21

Het Spaanse Diario SPORT heeft een opmerkelijk transfergerucht gedeeld. Volgens de sportkrant heeft Liverpool zijn zinnen op FC Barcelona-speler Ousmane Dembélé gezet.

De Catalanen trokken in 2017 de portemonnee om Dembélé over te nemen van Borussia Dortmund, maar de aankoop van 125 miljoen euro heeft nooit volledig zijn draai kunnen vinden in Barcelona. De vleugelaanvaller raakte regelmatig geblesseerd én moest nogal eens aangesproken worden op zijn weinig gedisciplineerde levensstijl.

Nu FC Barcelona inkomsten misloopt als gevolg van de coronacrisis, zal het spelers moeten verkopen. De naam van Dembélé stond niet op de lijstje met mogelijke vertrekkers die SPORT onlangs deelde, maar hetzelfde medium meent dat Liverpool nu in beeld komt. Naar verluidt heeft manager Jürgen Klopp persoonlijk aangedrongen op de komst van de Fransman en kan Barça een voorstel van negentig miljoen euro vanuit Engeland verwachten.

Dembélé is momenteel herstellende van zijn zoveelste blessure. Nadat hij in november een hamstringkwetsuur opliep, kwam hij niet meer in actie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws