'Ajax sprak met manager Sevilla-back: ook Leipzig en Man City tonen interesse'

'Ajax sprak met manager Sevilla-back: ook Leipzig en Man City tonen interesse'

30-03-2020 16:25 Laatste update: 16:27
62

Sevilla probeert uit alle macht om Pablo Pérez langer aan zich te binden, maar er zijn diverse kapers op de kust. RB Leipzig en Manchester City tonen interesse in de 19-jarige linksback, maar Ajax leidt de race. Dat meldt Estadio Deportivo.

Pérez werd eind februari voor het eerst in verband gebracht met Ajax. De Amsterdammers zouden in hem een potentiële opvolger zien van Nicolás Tagliafico. Toeval of niet, de Argentijn uitte eerder op de dag een duidelijke transferwens.

Wedden

Meer odds

Ajax nam inmiddels contact op met Implica-T, het makelaarskantoor dat Pérez begeleidt. De Nederlandse kampioen is dan ook het meest concreet, maar ook Leipzig en Manchester City bereiden een bod voor. De Spaanse vleugelverdediger ligt nog maar voor anderhalf jaar vast en heeft bovendien een transferclausule, die volgens Marca 'meer dan betaalbaar is'.

Sevilla hoopt dan ook dat Pérez spoedig een nieuwe verbintenis tekent in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Trainer Julen Lopetegui is een groot fan van de jeugdinternational, die kort voor de coronacrisis voor het eerst bij de wedstrijdselectie werd gehaald.