'Ajax sprak met manager Sevilla-back: ook Leipzig en Man City tonen interesse'

'Ajax sprak met manager Sevilla-back: ook Leipzig en Man City tonen interesse'

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 16:25ma 30-03-2020 om 16:25

Laatste update: maandag 30 maart 2020 om 16:27ma 30-03-2020 om 16:27

Sevilla probeert uit alle macht om Pablo Pérez langer aan zich te binden, maar er zijn diverse kapers op de kust. RB Leipzig en Manchester City tonen interesse in de 19-jarige linksback, maar Ajax leidt de race. Dat meldt Estadio Deportivo.

Pérez werd eind februari voor het eerst in verband gebracht met Ajax. De Amsterdammers zouden in hem een potentiële opvolger zien van Nicolás Tagliafico. Toeval of niet, de Argentijn uitte eerder op de dag een duidelijke transferwens.

Ajax nam inmiddels contact op met Implica-T, het makelaarskantoor dat Pérez begeleidt. De Nederlandse kampioen is dan ook het meest concreet, maar ook Leipzig en Manchester City bereiden een bod voor. De Spaanse vleugelverdediger ligt nog maar voor anderhalf jaar vast en heeft bovendien een transferclausule, die volgens Marca 'meer dan betaalbaar is'.

Sevilla hoopt dan ook dat Pérez spoedig een nieuwe verbintenis tekent in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Trainer Julen Lopetegui is een groot fan van de jeugdinternational, die kort voor de coronacrisis voor het eerst bij de wedstrijdselectie werd gehaald.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws