'Ajax-thuis was mooi, maar ook het duel in Amsterdam waar we Arena stil speelden'

'Ajax-thuis was mooi, maar ook het duel in Amsterdam waar we Arena stil speelden'

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 17:52ma 30-03-2020 om 17:52

Laatste update: maandag 30 maart 2020 om 18:11ma 30-03-2020 om 18:11

Myron Boadu beleeft dit seizoen zijn grote doorbraak bij AZ. De negentienjarige spits besliste in de voorbereiding de concurrentiestrijd met Ferdy Druijf in zijn voordeel en debuteerde zelfs in Oranje.

"Na twee jaar blessureleed heb ik me dit seizoen in de kijker gespeeld bij het grote publiek. Of ik tevreden ben met 22 goals en 13 assists in 42 officiële wedstrijden? Ik denk dat het er nog wel meer hadden kunnen en moeten zijn. Maar ik ben niet ontevreden", laat Boadu weten op de clubsite van de Alkmaarders.

AZ-trainer Arne Slot gaf al aan dat Boadu altijd scoort in belangrijke wedstrijden. "Haha, ja eigenlijk klopt dat wel", aldus de geboren Amsterdammer. "Maar meerdere jongens zijn belangrijk in de grote wedstrijden. Iedereen moet dan opstaan. In de vier wedstrijden tegen Ajax, Feyenoord en PSV speelden we gewoon fantastisch. Dat moeten we ook tegen de kleinere clubs laten zien."

"Ook Ajax-thuis was mooi, omdat we terugkeerden in ons stadion en we in de laatste minuut wonnen", stelt Boadu. "Maar ook de wedstrijd in Amsterdam, waar we de Arena stil speelden, en het duel met Partizan waardoor we Europees overwinterden waren mooi."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws