Nieuws uit Alkmaar: AZ zegt contract van Vlaar en vijf andere spelers op

Nieuws uit Alkmaar: AZ zegt contract van Vlaar en vijf andere spelers op

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 18:55ma 30-03-2020 om 18:55

AZ heeft de contracten van zes spelers formeel opgezegd, zo maken de Alkmaarders maandag bekend. Het gaat om Ron Vlaar, Justin Bakker, Joerie Church, Mauro Savastano, Vincent Regeling en Robin Lathouwers.

Daarmee is niet gezegd dat het zestal geen toekomst heeft in het Afas Stadion. Zo laat AZ weten dat de club, net als afgelopen seizoen, nog in gesprek gaat met Vlaar. De inmiddels 35-jarige verdediger begon dit seizoen als basisspeler, maar moest enige tijd toekijken wegens blessureleed. Toen ook Pantelis Hatzidiakos wegviel werd de spoeling achterin wel erg dun. AZ versterkte zich daardoor met Ramon Leeuwin in januari.

Vlaar keerde in het najaar van 2015 terug in Alkmaar, waar hij in 2005 zijn debuut als profvoetballer maakte. Ron Beton kwam tussendoor uit voor Feyenoord en Aston Villa. Hij was voor het Nederlands elftal actief op het EK 2012 en het WK 2014. In totaal speelde de robuuste mandekker 32 interlands.

AZ heeft al wel duidelijkheid gegeven over de toekomst van Koen Stam. De voormalig verdediger is bezig aan zijn laatste seizoen als trainer van Jong AZ, dat op een veertiende plaats staat in de Keuken Kampioen Divisie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws