Lof voor PSV-icoon Van den Heuvel: 'Jaar lang relatie met m'n moeder gehad'

Lof voor PSV-icoon Van den Heuvel: 'Jaar lang relatie met m'n moeder gehad'

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 20:55ma 30-03-2020 om 20:55

Tommie van der Leegte speelde van 1994 tot 1997 en van 2007 tot 2008 voor PSV en maakte Mart van den Heuvel mee. Hij bewaart goede herinneringen aan de teammanager, die na dit seizoen een stap terugdoet.

PSV meldde zondag dat Van den Heuvel (66) vanaf volgend seizoen geen teammanager meer is. "Ik wist wel dat hij er wel eens aan dacht om een stap terug te doen, dus voor mij kwam het niet echt als een verrassing", zegt Van den Heuvel tegen Omroep Brabant.

De twee kennen elkaar goed. "We hebben zelfs nog even samengewoond", zegt Van der Leegte. "Hij heeft een jaar lang een relatie met mijn moeder gehad, toen ik een jaar of zestien was, dus ik ken hem wel, ja."

Gerald Vanenburg maakte Van den Heuvel ook mee, maar toen was hij nog geen teammanager, maar masseur. "Toen was zijn rol natuurlijk totaal anders dan nu. Hij was toen een rustige kerel die niet echt uitgesproken was. We dolden wel eens met hem, maar het was niet echt zo dat we toen naar hem kwamen met onze problemen, zoals je juist wel vaak ziet in de voetballerij."

Vanenburg had toen al het gevoel dat Van den Heuvel lang bij PSV zou blijven. "Hij wilde zo ontzettend graag, is een echte Brabander en je merkte aan alles dat PSV toen al echt zijn club was."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws