Platje: 'Ik maak een foto, ze denken dat ik train en dan een biertje, haha'

Platje: 'Ik maak een foto, ze denken dat ik train en dan een biertje, haha'

Gepubliceerd: dinsdag 31 maart 2020 om 13:39di 31-03-2020 om 13:39

Laatste update: dinsdag 31 maart 2020 om 14:14di 31-03-2020 om 14:14

Bali United-vedette Melvin Platje is de komende maanden op zijn eigen woning aangewezen. Ook het openbare leven op Indonesië is voorlopig stilgelegd in verband met de uitbraak van het coronavirus.

Voorlopig ziet het ernaar uit dat Platje en de zijnen op 29 mei de training kunnen hervatten, vertelt hij aan NOS Langs de Lijn. "Maar als het virus er dan nog is, wordt alles misschien uitgesteld en zijn we misschien het hele jaar kwijt", houdt de oud-speler van onder meer FC Volendam, NEC en VVV-Venlo een slag om de arm. "Wel lastig allemaal."

Platje komt dan ook nauwelijks zijn woning uit. "Ik ben gewoon binnen. Ik ga alleen met een masker en handschoenen naar de supermarkt, even snel, om een voorraad voor thuis te halen. Gelukkig heb ik een beetje ruimte thuis: mooi huis, zwembadje, fitnessspulletjes... Ik moet er voorlopig maar wat van maken hier."

En dat lukt hem prima, vertelt Platje met een knipoog. "Ik maak een foto, dan denkt iedereen dat ik aan het trainen ben. En dan duik ik het gewoon het zwembad in, biertje erbij, haha. Nee, ik heb wel wat dingetjes gekocht. Ik ben ook aan het vreten af en toe, maar ik push mezelf wel om fit te blijven. Ik heb een fiets en ik kan sprintjes trekken in de gang, beetje buikspiertjes, beetje opdrukken. Dat is een beetje hoe ik het volhoud."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws