Gomes baalt nog steeds van geruchtmakend PSV-vertrek: Heb ik veel spijt van

Gomes baalt nog steeds van geruchtmakend PSV-vertrek: "Heb ik veel spijt van"

Gepubliceerd: dinsdag 31 maart 2020 om 13:59di 31-03-2020 om 13:59

Heurelho Gomes leek afgelopen seizoen aan de laatste jaargang van zijn carrière bezig te zijn, maar besloot er tóch nog een jaar aan vast te plakken bij Watford. De inmiddels 39-jarige doelman uit Brazilië weet momenteel ook nog niet of hij aan zijn laatste seizoen bezig is, laat hij weten aan de PSV-kanalen.

De FA Cup-finale tussen Manchester City en Watford zou zijn afscheidsduel worden, maar The Hornets verloren met 6-0 en Gomes ging alsnog een jaartje door. "De club vroeg of ik wilde helpen. Watford is altijd goed voor me geweest en liet duidelijk merken dat ik nodig was. Die waardering is belangrijk voor mij", vertelt hij aan de PSV-site. Hoe zijn toekomst eruit ziet, weet de sluitpost nog niet. "Als clubs als Watford of PSV nog een beroep op me willen doen, is nee zeggen een stuk moeilijker."

Gomes sprak zich in oktober – rondom het afscheidsduel met Rafael van der Vaart – tegenover VoetbalPrimeur al uit over een mogelijke terugkeer bij PSV en benadrukt wederom dat de Eindhovenaren in zijn hart zitten. "Ik zou na mijn carrière graag dichter bij PSV komen te staan. Als PSV-ambassadeur bijvoorbeeld, een beetje wat bijvoorbeeld Carlos Salcido nu in Mexico doet."

Voordat het zover is, hoopt hij de banden met PSV weer aan te halen. "Nog een keer zwaaien naar de fans. Ik heb na mijn vertrek bij PSV nooit officieel afscheid van ze genomen." Dit had te maken met een geruchtmakend interview in 2008, waarna Gomes een transfer van Tottenham Hotspur maakte. "Mijn grootste teleurstelling in het voetbal is de manier waarop ik PSV verliet, via een fel interview en een breuk met Jan Reker (toenmalig algemeen directeur, red.). Er is al genoeg over gezegd, maar daar heb ik veel spijt van."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws