Tottenham neemt maatregelen en doet ook beroep op Bergwijn en co.

Tottenham neemt maatregelen en doet ook beroep op Bergwijn en co.

Gepubliceerd: dinsdag 31 maart 2020 om 16:53di 31-03-2020 om 16:53

Tottenham Hotspur-voorzitter Daniel Levy wijst mensen op de ernst van de coronacrisis, omdat volgens hem niet iedereen zich daar bewust van is. Hij kondigt daarnaast in een persbericht aan dat iedere werknemer van de club twintig procent salaris in moet leveren.

Levy wijst erop dat de coronacrisis voorlopig nog zal bestaan en roept mensen op wakker te worden. "We hebben de grootste clubs als FC Barcelona, Bayern München en Juventus maatregelen zien nemen om de kosten te drukken", zegt hij op de clubsite van Tottenham.

"Gisteren (maandag, red.), nadat we al hebben besloten om te snijden in de kosten, hebben we de moeilijke beslissing genomen om in april en mei 20% salaris in te houden van het niet-spelende personeel van Tottenham."

"We hopen dat de gesprekken tussen de Premier League, PFA (spelersvakbond, red.) en LMA (League Managers Association, red.) ervoor zorgen dat ook de spelers en trainers hun steentje bijdragen", zegt Levy. "Ik twijfel er niet aan dat we uit deze crisis komen, maar het zal tijd nodig hebben voor alles weer normaal is. Ik hoop dat we bepaalde dingen in het leven niet voor lief zullen nemen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws